Блог
//Індекс клієнтської лояльності компанії Nakitel 100%Індекс клієнтської лояльності компанії Nakitel 100%
Uk
18 Листопада 2015

Індекс клієнтської лояльності компанії Nakitel 100%

Наші клієнти кажуть, що ми найкращі

Любов та визнання клієнтів – це найбільше досягнення для бренду. Якщо компанію рекомендують друзям та знайомим, вона заслуговує на повагу.

За всю історію існування Nakitel наші витрати на рекламу дорівнюють нулю. Ми пишаємося тим, що більшість нових замовників звертається до нас за рекомендацією колег та друзів. Особливо приємно, коли вони стають постійними контрагентами.

Індекс клієнтської лояльності компанії Nakitel дорівнює 100%

Це офіційні результати анкетування клієнтів Nakitel на платформі «Бітрікс». Абсолютний максимум, якого можна досягти. Ми можемо похвалитися цим, адже всі наші замовники без виключень задоволені результатами роботи компанії. І вони готові це підтвердити.

Що таке «індекс клієнтської лояльності»

Індекс клієнтської лояльності – це математичний еквівалент готовності клієнтів рекомендувати послуги компанії та бажання оформити замовлення повторно.

Підрахунок індексу лояльності включає декілька кроків:

1. Анкетування споживачів. Клієнти відповідають на ряд питань, пов'язаних з роботою компанії, обслуговуванням та отриманим результатом. Основним питанням є:

«Яка вірогідність того, що Ви порекомендуєте компанію/товар/бренд своїм друзям/знайомим/колегам?»

Відповіді виражаються по 10-бальній шкалі. Таким чином, 0 балів еквівалентно відповіді «Ніколи не рекомендуватиму», а 10 балів – «Обов'язково порекомендую».

Nakitel, накитель, разработка сайтов
  

2. Отримана статистика аналізується і клієнти розподіляються на 3 групи: 

  • 9-10 балів – прихильники компанії, повністю задоволені послугами та готові радити компанію/бренд;
  • 7-8 балів – нейтральні споживачі, цілком задоволені послугами, але не готові рекомендувати компанію з певних причин; випадкові клієнти, що не планують здійснювати повторні замовлення;
  • 0-6 балів – критики, що не задоволені роботою компанії в цілому чи окремими її аспектами; знаходяться у пошуку альтернативи.
Nakitel, накитель, разработка сайтов

3. Підрахунок індексу лояльності споживача здійснюється за формулою

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Нейтрально налаштовані споживачі у підрахунку індексу не враховуються.

Давайте розглянемо приклад:

  • Кількість прихильників бренду – 82%
  • Нейтральні споживачі – 10%
  • Критики бренду – 8%

Індекс лояльності = 82% - 8% = 74%

У компанії Nakitel індекс лояльності клієнтів дорівнює 100%! Уявляєте, абсолютно кожен клієнт готовий нас рекомендувати своїм знайомим та замовляти послуги повторно.

  • Прихильників – 100%
  • Нейтральних споживачів – 0%
  • Критиків – 0%

Скажете, це фантастика? Насправді, це місяці кропіткої праці над проектами, сотні й тисячі робочих годин дизайнерів, програмістів, верстальників та копірайтерів.

Приємно, коли роботу гідно оцінюють. Компанія Nakitel від імені всіх співробітників висловлює вдячність кожному клієнту. Розвивайтеся та вдосконалюйтеся разом з нами.

Чому клієнти вважають нас найкращими

Компанія Nakitel створює сайти з 2006 року. 9 років досвіду в дизайні та програмуванні. Всі задачі та проекти за 9 років виконані у встановлені строки. Навіть найбільші проекти ми закінчуємо вчасно. Це закон.

Штат компанії на листопад 2015 року складає 87 працівників. Вони успішно створюють шедеври навіть в умовах дуже обмеженого часу. Ми поважаємо якість та розуміємо, наскільки важливий час у бізнесі.

Високою швидкістю та якісним виконанням завдань може похвастатися багато хто. Ми ж пропонуємо повне вирішення проблем замовника. Обов'язково проводиться глибокий аналіз ринку та конкурентів клієнта. Так створюється сайт, що дійсно буде працювати та заробляти.

Перевірка якості виконаних робіт проводиться представниками платформи «Бітрікс».

100% індекс лояльності – найвищий результат. Це величезне досягнення для компанії Nakitel та стимул вдосконалюватися ще більше, щоб зберегти його у подальшому. Ми робимо свою роботу бездоганно. Надзвичайно приємно, що клієнти це розуміють.