Блог
//9 КОРИСНИХ БЕЗКОШТОВНИХ ДОДАТКІВ ДЛЯ ДИЗАЙНЕРА9 КОРИСНИХ БЕЗКОШТОВНИХ ДОДАТКІВ ДЛЯ ДИЗАЙНЕРА
Uk
19 Грудня 2016

9 КОРИСНИХ БЕЗКОШТОВНИХ ДОДАТКІВ ДЛЯ ДИЗАЙНЕРА

Nakitel, Накитель, Ми розробляємо майбутнє

Бути мобільнішими в роботі можуть допомогти ваші смартфони. Зібрали для вас ТОПові додатки, які обов’язково стануть у нагоді дизайнеру.

Для редагування зображень

1.     Adobe Photoshop Express

Додаток для швидкого редагування зображень, з його допомогою можна працювати з растровою графікою будь-де, аби лиш телефон був при вас.

Круті додатки для малювання

2.     Adobe Photoshop Sketch

Ця програма дозволяє використовувати звичні для художника інструменти: олівці, ручки, маркери і акварельні кисті, щоб повністю імітувати текстуру паперу і ефекти розтушовки.

3.     Autodesk Sketch

Додаток для всіх, хто любить малювати. Це інтуїтивно зрозумілий додаток для малювання і креслення, що підходить для користувачів будь-якого рівня.

Для вашого натхнення

4.     Deviantart

Це додаток для творчих людей, які шукають натхнення. За допомогою програми можна отримати доступ до більш ніж 100 млн робіт, опублікованих учасниками спільноти DevianArt. Всі роботи розбиті на категорії, є стрічка пошуку для зручності.

5.     Pinterest

Популярний портал з безліччю ідей у вашому мобільному. За допомогою цього інструменту можете зберігати візуальні закладки. Крім того, додаток можна використовувати для створення закладок в браузері мобільного пристрою – зберігайте все, що вас зацікавило в Інтернеті.

6.     Sharpee – behance powered

Досить встановити цей додаток на свій смартфон і весь контент сайту Behance буде у вашій кишені. А це цілий світ графічного дизайну, фотографії, брендингу, веб-дизайну, ілюстрації, анімації.

Для роботи з кольором та шрифтами

7.    Color pal

Можна легко підібрати колірну схему для дизайну. Є тут і галерея кращих палітр, яка стане в нагоді тим, хто вагається з вибором.

8.    Ifont

Додаток, який дозволяє завантажувати і використовувати безліч шрифтів в своєму мобільному пристрої. Налаштування шрифтів за власними вподобаннями.

9.     Swatchmatic

Можна підбирати кольори в режимі реального часу, використовуючи камеру смартфона. Досить зробити фото і програма автоматично підбере до нього відповідні кольори.