Блог
//Натхнення для творчих людейНатхнення для творчих людей
Uk
12 Серпня 2015

Натхнення для творчих людей

Натхнення. Поняття, без якого не існує жодної по-справжньому творчої людини. Адже неможливо просто сісти і створити шедевр. Для цього потрібно чимось надихнутися. Джерел для натхнення мільйони. Це може бути що-завгодно: кохання, книги, вулиця, твори мистецтва, чи навіть їжа. Все, що нас оточує. Головне – вчасно це помітити і вміло використати.

А ще існує думка, що творчі люди, просто-таки, не можуть творити в умовах, звичних для праці інших людей. Тобто, зазвичай, натхнення до них приходить вночі, під час хвороби, депресії, чи коли у шлунку пусто.

Складніше доводиться митцям, які працюють за заданим графіком, в умовах тісного офісу. Тут доводиться шукати натхнення в режимі робочого дня, відповідно до поставлених завдань. Але по-справжньому творчі люди знаходять вихід. Вони шукають натхнення у спілкуванні з колективом, у виді з вікна, або, найчастіше, на сторінках Інтернету.

Адже всесвітня мережа на сьогодні володіє нескінченним різноманіттям художніх творів, відео-матеріалів, новин та інших джерел, які можуть надихати. Зрештою, можна навіть звернутися до досягнень колег «по цеху». Головне при цьому – не копіювати чужі здобутки. В іншому випадку, це вже буде не творчість, а звичайний плагіат.

Творчий колектив нашої компанії також працює в офісних умовах. Але на відсутність натхнення ніхто ніколи не нарікає. Його завжди вистачає. Найпопулярнішим джерелом, при цьому, для нас є головоломки та інтелектуальні ігри. Тому не дивуйтеся, якщо знайдете у нас кубики Рубіка різних рівнів складності або шахову дошку. Для нас це не просто норма – це свого роду необхідність.

А що надихає вас?