Блог
//Без смартфона як без рукБез смартфона як без рук
Uk
22 Липня 2015

Без смартфона як без рук


Цей пост про буденне. Про що би ви думали? Про мобільні телефони. Вірніше, про смартфони – пристрої, що вже давно перейшли межу функцій телефонії та SMS-листування. Нікого нині не здивуєш мобілкою, яка може не лише фотографувати, програвати улюблені пісні та будити ранком. Щодня з’являються нові й нові можливості цих гаджетів. І кожен може завантажити потрібний собі додаток, і таким чином забезпечити собі тільки справді потрібні функції.

Питання тільки у технічних можливостях цього самого пристрою: потужності процесора, об’ємі внутрішньої та оперативної пам’яті. А ще в операційній системі. Усі користувачі смартфонів діляться на декілька таборів, кожен з яких віддає перевагу одній. Буде це iOS, Android чи WindowsMobile. Хоча, в основному, кожна компанія, що випускає у світ свій новий додаток, намагається задовольнити потреби якщо не всіх користувачів, то хоча би більшості. Тому створює декілька версій додатку, для підтримки його кожною з цих операційних систем.

А завданням дизайнерів є створення максимально зручного додатку, який на відносно невеликому екрані буде містити всі необхідні опції. І велика кількість користувачів, що надаватимуть перевагу саме його витвору, буде йому найвищою оцінкою та нагородою.

Потім ці додатки значно полегшують нам життя: допомагають знайти дорогу в невідомому місті, спілкуватися з друзями, які живуть у будь-якій точці земної кулі, цікавитися новинами тощо. І ми вже просто не уявляємо свого життя без цих кишенькових помічників.

Що стосується нашої команди дизайнерів, то для них створення мобільного додатку – це як склянку води випити. Тобто для того, щоб створити повноцінний мобільний додаток, їм потрібно рівно стільки часу і зусиль.

До речі, нагадуємо, що у нас триває розіграш новенького iPhone 6. Поспішайте! Кличте друзів! Чим більше вас – тим швидше відбудеться розіграш.