Блог
Uk
31 Серпня 2015

Ваша веб-візитка


Скажіть, у вас, напевно, є візитка? Адже без неї не обходиться жодне ділове знайомство. Ви пам’ятаєте, яку інформацію вона містить? Зазвичай, це ім’я та прізвище (інколи є і по-батькові), місце роботи, номер телефону і адреса: електронна та фізична. Одним словом, основна контактна інформація.

Отже, візитка у потрібний момент може нагадати, як із вами зв’язатися. Але чого вона, нажаль, не може, так це нагадати, чим конкретно ви займаєтесь. Чим ваші послуги відрізняються від послуг ваших конкурентів? І чому людина, яка тримає в руках декілька візиток від різних спеціалістів одного профілю, має зателефонувати саме до вас?

Ось тому клієнт, якому не все одно, хто і як виконає його замовлення, з метою порівняння, загляне до мережі Інтернет. І тут у гру вступає ваш персональний сайт, який у всій красі покаже, чим конкретно ви займаєтесь, продемонструє приклади ваших робіт та досягнень і, можливо, переконає взяти трубку телефона, і набрати ваш номер.

Але, у той же час, ми розуміємо, яким би досвідченим професіоналом своєї справи ви не були, ваш потенційний клієнт поки що цього не знає – він просто роздивляється світлини, проглядає інформацію, отримує перше враження – враження від сайту.

Тому питанню сайту треба приділити особливу увагу. Адже він є і вашою візиткою, і вашим секретарем. Тому він має бути одночасно інформативним і простим у користуванні. А для цього, по-перше, він має бути розроблений згідно свіжих тенденцій серед веб-технологій. По-друге, він має бути контентним. Це означає, що там мають бути світлини, які наочно покажуть, хто ви є, які послуги виконуєте, чи яку продукцію випускаєте. По-третє, світлинам потрібні коментарі. Хоча б невеликі. Для того, щоб відвідувач сайту точно зрозумів, що ця тенісна ракетка – це ваш робочий інструмент, а не товар на продаж. І по-третє, маленький секрет – чим менше кнопок для навігації у вашому сайті – тим краще. Не примушуйте вашого потенційного клієнта робити зайві зусилля. Нехай тут для нього все буде зрозуміло і просто. Адже, чим частіше він буде натискати на кнопочки, гуляючи сторінками, ти більшою є вірогідність, що він може випустити з уваги якусь важливу інформацію.

Ну і, звісно, у вашого сайту має бути свій фірмовий стиль, який буде вирізняти вас із маси інших фахівців вашої сфери діяльності.

Одним словом, персональний сайт сьогодні відіграє неабияку роль у житті ділової людини. Подумайте про це. А ми завжди готові вам допомогти у його створенні.

Зокрема, нещодавно, у співпраці з ліцензійним агентством «УДК» (http://udclicensing.com) ми створили персональний сайт для бренду відомої української художниці GAPCHINSKA (http://gapchinska.eu).