Блог
//Ми розробляємо майбутнєМи розробляємо майбутнє
Uk
14 Вересня 2015

Ми розробляємо майбутнє


Девіз нашої компанії: «Ми розробляємо майбутнє». Як ми це робимо? І як це в нас виходить? Адже як можна вгадати майбутнє? Як можна передбачити, що буде актуально пізніше? Відповідь: ніяк. Ясна річ, якщо ви не володієте екстрасенсорними здібностями. Але існує декілька принципів, які є актуальними з плином часу. А отже, і, скоріше за все, будуть актуальні і в майбутньому. Тому цих принципів потрібно дотримуватись. Ми так і робимо. А ще можемо поділитися цими принципами з вами.

Отже, перш за все – це турбота про користувача. Постійно треба думати про те, що сайт має бути корисним для нього та максимально зручним у використанні. Одним із прикладів такого піклування є розробка адаптивного дизайну, про який ми щоразу не втомлюємося згадувати.

По-друге, потрібно слідкувати за тенденціями розвитку технологій. Це, з одного боку, дозволить вам тримати руку на пульсі, і бути попереду. З іншого боку,  щоразу слідкуючи за технологічними трендами та тенденціями їх розвитку, можна, все-таки, випереджаючи час, навчитися трохи передбачати, що буде актуальним у майбутньому.

Звичайно, завжди потрібно слідкувати за діяльністю «колег» по цеху, дізнаватися про їх успіхи та досягнення. Але будьте обережні у такій практиці. Ні в якому разі не можна повністю переймати чужий досвід. По-перше, це просто не гарно, а по-друге – подібний досвід може спрацювати проти вас. Тому краще цікавитися чужим досвідом з метою оцінки та покращення своїх власних здобутків.

А ще не можна забувати про свої продукти, які були розроблені в минулому. Адже ми знаємо, що будь-який сайт потребує постійної підтримки та оновлення. Сайт, розроблений декілька років тому, що залишився без підтримки та оновлення контенту, працює проти майбутнього, а відповідно – і проти вашої репутації.

Всього декілька принципів, але вони дійсно важливі. І якщо їх дотримуватися – то можна впевнено сказати: «Ми розробляємо майбутнє».