Блог
//Акварель у веб-дизайніАкварель у веб-дизайні
Uk
17 Липня 2015

Акварель у веб-дизайні


А як ви ставитесь до акварелі? Навіть діти знають, що акварель – це водорозчинна фарба, яка, завдяки своїй ненасиченій текстурі дозволяє створювати легкі та напівпрозорі образи.

Це дуже давня техніка у світі живопису. Адже вона з’явилася аж у ІІ сторіччі нашої ери, у Китаї. За свою довгу історію існування вона набула шаленої популярності. Зокрема аквареллю творили такі видатні митці, як Альбрехт Дюрер, Джованні Кастільоне, Клод Лоррен, Антоніс ван Дейк.

Сьогодні акварель не втрачає своєї популярності. Навіть навпаки – живопис давно вийшов за межі картин та музейних експозицій. Копії відомих картин зараз можна побачити на одязі, аксесуарах, канцелярських товарах. У такому виконанні класика наче отримує новий подих, нове життя.

Варто зазначити, що акварель популярна і у сфері новітніх технологій. Веб-сторінки та користувацький інтерфейс програм, виконані з використанням легкої акварельної техніки, виглядають надзвичайно цікаво та стильно. Хоча, справедливо  було б сказати, що такі веб-продукти підійдуть, більш за все, жінкам. Зокрема акварельне виконання сторінок буде доречним для жіночих форумів, сайтів для майбутніх та молодих мам, модних журналів.

Проте, ми впевнені, що чоловіки, якщо навіть і не будуть користуватися «акварельними» веб-продуктами, все одно оцінять їх високий стиль.

Наші дизайнери також мали досвід роботи з цією технологією, і можуть авторитетно запевнити у її доцільності. Адже найбільш переконливим аргументом у такому питанні є задоволення клієнта.