Блог
//Що подарувати IT-спеціалісту на новорічні свята?Що подарувати IT-спеціалісту на новорічні свята?
Uk
Ru
27 Грудня 2017

Що подарувати IT-спеціалісту на новорічні свята?

Nakitel, Накитель, Ми розробляємо майбутнє

Новорічні свята вже на носі. А ви й досі не знаєте, що покласти під ялинку своєму IT-спеціалісту? Тоді вам стане у нагоді наша підбірка ідей для подарунків, які точно оцінить людина з цієї сфери!

Набір NFC-міток

Чудовий подарунок для поціновувачів швидкості та максимальної мобільності. NFC мітка — це пасивний пристрій, який на відстані до 4-х см активується зчитувальним пристроєм (смартфоном) і передає на нього інформацію.

Власник може прикріпити його до столику біля ліжка і налаштувати на ввімкнення будильника. Або навпаки на вимкнення >:-D  А придумати ще більше способів спростити собі життя.

Орієнтовна ціна однієї мітки: від 30 до 260 грн.

Де придбати: онлайн-магазини.

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Рюкзак із відділом для ноутбука

Часті відрядження стають справжнім випробуванням, коли ти намагаєшся «обережно» запхнути свій ноутбук у валізу. А особливо, якщо мова йде про IT-спеціаліста, який має не портативний нетбук, а нормальний такий важелезний гаджет.

Для тих, кому необхідно постійно бути разом зі своїм ноутбуком, спеціальний рюкзак підходить ідеально. Мало того, зараз можна знайти рюкзак з вмонтованим зарядним пристроєм для телефона і подвійним захистом від злочинців. Тому всі важливі данні і, головне, гаджети будуть у безпеці.

Орієнтовна ціна: від 700 до 2600 грн.

Де придбати: онлайн-магазини, магазини рюкзаків, брендові магазини одягу. 

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Плазмовий шар (Котушка Тесла)

Навіщо нудні настільні лампи, якщо можна купити це? Плазмовий шар романтично освітлює кімнату та заворожуюче потріскує зарядами струму — і це так заспокоює! Тим паче, якщо претендент на подарунок полюбляє фізику.

Оскільки це прототип Котушки Тесла, раніше такі лампи зустрічалися хіба що в наукових музеях. Проте зараз такі лампи доступні у будь-якому спеціалізованому магазині.

Орієнтовна ціна:  від 300 до 600 грн.

Де придбати: будівельні магазини (відділ освітлення), іграшкові магазини, онлайн-магазини, магазини з декоративною продукцією. 

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Розумний годинник

У вас колись бувало таке: ви зайняті так сильно, що аж немає часу повідомлення на телефоні перевірити? Так от у працівників сфери IT кожен день такий. Розумний годинник допоможе розвантажити забитий інформацією смартфон, виводячи повідомлення на екран розумного годинника. А також буде показувати виклики, тому користувач не пропустить важливий дзвінок.

Орієнтовна ціна: від 500 до 9 000 грн.

Де придбати: магазини техніки. 

Nakitel, накитель, разработка сайтов

3D-ручка

Для веб-дизайнерів 3D-ручка стане найкращим подарунком. Завдяки цьому пристрою можна перетворювати думки у матерію — хіба це не мрія?

Орієнтовна ціна: від 700 до 2 000 грн.

Де придбати: магазини техніки.

Nakitel, накитель, разработка сайтов

VR-окуляри

VR-окуляри — тренд у світі технологій, який потішить будь-якого техномана незалежно від професії. А якщо ваш IT-спеціаліст ще й займається GameDev-ом, то такий гаджет для нього необхідний, як вода для риби. Завдяки окулярам віртуальної реальності можна надихатися на нові відкриття і звершення, побувати у ролі улюбленого героя чи поїхати у будь-яку точку світу! А ще це просто весело — перевірено гуманітаріями!

Орієнтовна ціна: від 300 до 14 000 грн.

Де придбати: магазини техніки. 

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Настільні ігри

IT-сфера — це, звісно, робота по-любові, але й від неї корисно відволікатися. Тому програмістам і розробникам не завадить трохи розважатися грою в якусь «настолку».  

Хітом останніх років став краудфандинговий проект «Вибухові кошенята», який визнано однією з кращих ігор світу. В цю настільну гру із задоволенням пограють усі поціновувачі гострого гумору та аркад.

Ще радимо звернути увагу на «Стартап» — настільну гру про створення та розробку IT-проектів. В неї можна грати як з колегами на роботі, так і вдома з дітьми.

А для прихильників класики настільних ігор чудовим подарунком стане щось накшталт «Манчкіна», «Уно», «Цивілізації», «Імаджинаріуму» (ідеально для творчих людей) та інших.

Орієнтовна ціна: від 150 до 1500 грн.

Де придбати: онлайн, книжкові магазини. 

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Зволожувач повітря

Від довгої роботи перед монітором роговиця ока пересихає, як пшениця у Англії 1976-го року — тобто дуже сильно.  А якщо ще й сидіти перед ним в окулярах чи лінзах — то червоні очі стануть постійним супутником.

Зволожувач повітря зробить перебування за комп’ютером набагато комфортнішим . IT-спеціалісти і їх червоні оченята скажуть вам «Дякую!» за такий подарунок.

А ще він стане стильною окрасою інтер’єру.

Орієнтовна ціна: від 500 до 4 000 грн.

Де придбати: магазини техніки.

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Кулер для ноутбука

Не дуже приємно брати гарячущий ноут із собою у ліжко — якщо це не зима, то перегрітий процесор влаштує колінам справжнє пекло. Ну, це якщо про додаткові переваги. А ось основне призначення — запобігання перегріванню і продовження життя гаджету.

Орієнтовна ціна: від 450 до 6 000 грн.

Де придбати: магазини техніки.

Nakitel, накитель, разработка сайтов

Сподіваємося, наші ідеї подарунків допомогли зорієнтуватися в тому, що подарувати IT-спеціалісту на новорічні свята, або ж надихнули на власні ідеї. До речі, поділіться ними у нашому Фейсбуці.

Зізнавайтеся, що ви подаруєте своїм IT-геніям?)