Блог
//Осінні мотиви у веб-дизайніОсінні мотиви у веб-дизайні
Uk
07 Вересня 2015

Осінні мотиви у веб-дизайні


Багатьох людей засмучує той факт, що літо закінчилося. А з ним закінчилися канікули, тепло і сонячні зайчики. Але! Осінь нам готує теж багато чого цікавого. Це і яскраве золоте листя на деревах, і філіжанка гарячого шоколаду в теплому кріслі у дощову днину. Або чаю чи кави, на ваш смак. А для модниць це ще і пара нових чобіток, або новий яскравий плащ.

А для нас осінь – це оновлення дизайну веб-сторінок. Адже навіщо сумувати за літом, якщо можна створити чудовий яскравий настрій з допомогою веб-дизайну?

По-перше, це, звичайно, паттерни. Ви скажете, що це жовте опале листя, та й годі? Але скільки є креативних варіантів відтворення цього самого листя! Найпростіше, звісно – це його сфотографувати. Але ж і тут скільки ракурсів можна віднайти! А ще можна їх виконати за допомогою векторної графіки, у різних стилях. Можна додати ще елементів: котиків, клубочків, рукавичок, парасольок – наскільки вистачить вашої фантазії і бажання створити настрій собі та відвідувачам вашого сайту.

По-друге, ми ж пам’ятаємо про те, що зараз у тренді анімація. Уявіть собі жовтий листочок, який тихенько опадає згори сторінки донизу. Головне, щоб це було ненав’язливо, не відволікало відвідувача від основної інформації, і не збило його з пантелику. А як вам веб-сторінка кав’ярні, де зображений вищезгаданий дощ за вікном, і пропонується гарячий напій на вибір? Читаємо слоган: «На вулиці дощ, а у нас тепло і затишно». Правда ж, ви вже відшуковуєте вільну годинку у своєму щільному графіку, щоб туди завітати?

Насправді, таких ідей може бути безліч. Головне – бажання бачити прекрасне навколо, та створювати гарний настрій собі і людям навколо.

Якщо ми надихнули вас своїм осіннім позитивом – ласкаво просимо! Ми створимо вам та вашій аудиторії чудовий веб-настрій!