Блог
//Про покупки в ІнтернетіПро покупки в Інтернеті
Uk
03 Липня 2015

Про покупки в Інтернеті


Ми всі вже давно знайомі з таким явищем, як інтернет-магазин. А давайте про нього поговоримо?

Ця форма торгівлі набула широкого вжитку і, що там казати, значно спростила наші життя. Адже тепер нетреба їхати до магазина в інший кінець міста та піклуватися про те, як довезти додому великогабаритну покупку: скажімо, телевізор чи пральну машину. Тепер можна всього-на-всього зробити декілька кліків мишкою – і бажаний товар нам привезуть просто додому, або на будь-яку іншу адресу, вказану на бланку оформлення замовлення. Надзвичайно зручно, правда?

Хоча є й інший бік медалі. Наприклад, якщо ми говоримо про одяг чи взуття. Чи всі речі нам підійдуть за розміром? А ми ж беремо їх майже наосліп – адже не можемо їх ні помацати, ні, тим паче, приміряти. А чи всі онлайн-магазини беруть на себе відповідальність за той товар, який нам не підходить? Звичайно, якщо цей інтернет-магазин є онлайн-представництвом  звичайного магазину, з фізичною адресою, то, скоріше за все, вам дадуть чек. І, згідно Закону України «Про захист прав споживачів», ви можете повернути або поміняти товар, який вас не влаштовує. Але, на превеликий жаль, зараз є і багато онлайн-продавців, які не мають документів на дозвіл своєї комерційної діяльності, і, відповідно, не несуть жодної відповідальності. Що тоді? У такому разі залишається брати відповідальність на себе. Можна придбати такий товар, сподіваючись на удачу, можна пошукати таку саму річ по інших інтернет-магазинах, які вселяють більше впевненості. А можна просто відмовитись від цієї покупки. У будь-якому разі, вибір є.

Що ж стосується нас, то ми, звичайно, можемо зробити якісний та цікавий для відвідувачів інтернет-магазин. Але робимо його виключно для відповідальних власників. А це, в свою чергу, є гарантією нашого успіху та успіху наших клієнтів.